Imarco ontzorgt

Ontzorging van advies tot oplevering

Als toonaangevende tegelvloerspecialist kan Imarco u als geen ander volledig informeren en adviseren over alle mogelijkheden die geschikt zijn voor de keramische of composietvloeren in uw nieuwbouw- of renovatieproject. Imarco is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor grote oppervlakten, ook als die in specie gelegd moeten worden. Imarco staat voor totaalontzorging, van advies tot oplevering. Wij kunnen uw vraag snel omzetten naar een integrale aanpak. Dat gaat van adviesfase, planning en uitvoering tot de oplevering van de schone, geïmpregneerde en gebruiksklare vloer.

Als het op snelheid aankomt

Als het op een snelle doorloop van uw project aankomt, is Imarco uw partner bij uitstek. Wij werken transparant met zeer korte lijnen in de voorbereidende fase. Alle tekeningen worden in eigen huis vervaardigd en gecontroleerd. Onze planners laten de voorbereiding en het leggen van de vloer altijd precies aansluiten binnen de bestaande bouwlogistiek van uw project. Daarbij is het prettig te weten dat u altijd één vaste aanspreekpartner heeft. Ook bij het uiteindelijke leggen van uw tegelvloer heeft Imarco een paar unieke troeven achter de hand. Als de omstandigheden dat vragen, werken onze legploegen ook ’s nachts of zelfs in het weekend. Want tijd is geld. Met behulp van een unieke verlijmingsmethode kunnen wij zelfs vloertegelwerk leveren waarop u binnen 12 uur alweer met palletwagens kunt rijden!

Imarco helpt u bij de complete periferie van uw vloer: wij leveren ook traptreden, plinten en natuurstenen dorpels. Indien gewenst verzorgen wij ook al uw wandwerk. Daarnaast beschikt Imarco over een snelle en uitmuntende aftersales-afdeling die altijd voor u klaarstaat.


img1 img2 img3